Circus van de Dieren

 

Mart-O is een clown. Hij werkt al heel lang voor een groot circus. Hij verkoopt de kaartjes,  ruimt de olifantendrollen op en zorgt goed voor de dieren. Toch wil Mart-O meer: optreden in de circustent. Solo! Hij wil graag auditie doen, maar Mart-O heeft last van plankenkoorts: trillende benen, een kloppend hart, zwetende handen… hoe zorg je als artiest met talent ervoor dat je die vervelende angst voor het publiek kwijtraakt? Misschien dat juist het publiek hem hierbij kan helpen…

In deze voorstelling is veel aandacht besteed aan decor, kostuums en attributen. Door het gebruik van technische snufjes komen de dingen op het toneel als het ware tot leven. Hierdoor heeft Circus Solo een bijzondere sfeer.

 

 

 

Leeftijd: van 4 tot en met 12 jaar

Share to Facebook
Share to Google Plus

Reageer

Wordt Martin's recessent en vertel jou ervaring!