Resto La Table

De onhandige ober Martin werkt bij Resto La Table. Zoals elke ochtend gaat hij naar zijn werk. Hij veegt de vloer, wast de laatste vuile glazen van de dag ervoor en begint de tafel te dekken.

Maar vandaag heeft hij een probleem: de tafel protesteert! De tafel wil niet gedekt worden. Alles wat op tafel wordt gezet, wordt onmiddellijk door de tafel afgewezen. Martin is namelijk iets belangrijks vergeten, iets wat de tafel absoluut nodig heeft. Een gevecht tussen ober en tafel begint. En het restaurant gaat al bijna open… Zal Martin op tijd door krijgen wat hij is vergeten?

Mevrouw, mijnheer, van harte welkom in RESTO LA TABLE!

Resto La Table (Deutsch)

Der ungeschickte Kellner Martin arbeitet im Resto La Table. Wie jeden Morgen geht er zur Arbeit. Er fegt den Flur, spült die letzten Gläser vom Vortag en fängt an den Tisch zu decken.

Aber heute hat er ein Problem: der Tisch protestiert! Er will nicht gedeckt werden. Alles was Martin auf ihn stellt, wird unmittelbar zurückgewiesen. Martin hat nämlich etwas vergessen, etwas das der Tisch unbedingt haben will. Ein Kampf zwischen Kellner und Tisch beginnt. Und sofort öffnet sich das Restaurant…Wird Martin rechtzeitig begreifen was er vergessen hat?

Meine Damen und Herren, herzlich willkommen in RESTO LA TABLE!

Resto La Table (Français)

Martin, serveur un peu maladroit, travaille au RESTO LA TABLE. Comme tous les matins il se rend au boulot, il passe le balai, lave les derniers verres sales de la veille et dresse la table du restaurant.

Mais aujourd’hui il y a un petit problème…, la table proteste. La table ne veut pas être dressée ! Chaque chose qui est déposée sur la table est immédiatement rejetée par cette dernière. Martin a oublié quelque chose d’important pour la table. Le combat s’installe entre le serveur et la table. C’est bientôt l’ouverture, est-ce que Martin découvrira à temps ce qu’il a oublié?

Madame, monsieur bienvenue au RESTO LA TABLE!

Share to Facebook
Share to Google Plus

Ervaringen van anderen

  1. Een reactie van Alma op 14 juli, 2024, [Reageer hierop]

    Ontzettend gelachen bij de voorstelling resto la table in Culemborg. Ik was ook verrast door alle bewegingen van de tafel. Heel leuk. Alma 66 jaar .

Reageer

Wordt Martin's recessent en vertel jou ervaring!