BROER en IK

Teun en Ted zijn een onafscheidelijke tweeling. Alles wat ze in het leven doen, doen ze samen en met plezier. Maar de tijden veranderen, Teun voelt steeds meer de last van zijn broer Ted op zijn schouders. Dat valt hem zwaar en dat is te merken! Dat ze daarmee de aandacht trekken maakt het er niet gemakkelijker op. Mocht u Teun onderweg tegenkomen, aarzel dan niet om hem van zijn last te bevrijden, al is het maar voor een paar seconden, hij zal u zeer dankbaar zijn.

Bruder und Ich

Teun und Ted sind unzertrennliche Zwillinge. Sie machen alles im Leben gemeinsam und mit Freude. Aber die Zeiten ändern sich! Teun spürt zunehmend die Last seines Bruders auf den Schultern. Es ist schwer für ihn und das merkt man ihm an! Das sie Aufmerksamkeit erregen macht es nicht einfacher.Wenn Sie Teun unterwegs treffen, zögern Sie nicht, ihn von seiner Last zu befreien und sei es auch nur für ein paar Sekunden. Er wird Ihnen sehr dankbar sein.

Share to Facebook
Share to Google Plus

Reageer

Wordt Martin's recessent en vertel jou ervaring!