Met vallen en opstaan

NIK-D600-ROBERTKUIPER@HOTMAIL.COM-MIJDRECHT-STRAATTHEATER-MARTIN-THEATER-ZONDER-BLABLA-15062013-DSC_5377

Met vallen en opstaan leer je lopen. Met vallen en opstaan leer je hoe het leven in elkaar zit. Met vallen en opstaan leer je door te zetten. Je leert grenzen zoeken en verkennen. Je gaat op zoek naar je eigen leven. Langzaam maak je je los van je verleden en van zaken die er niet meer toe doen. Je kunt nog wel vallen maar je staat ook weer op. Je leert hoe je overeind blijft, en op een dag sta je er gewoon. Je hebt stabiliteit gevonden en je staat goed in het leven. Maar pas op, want ondanks alles hangt je leven soms aan een zijden draadje… En natuurlijk kan de sleur erin komen… Af en toe wil je dan weg uit je oude leven, maar wordt je keihard weer terug naar je plek getrokken.

Dit standbeeld reageert heel bijzonder op de mensen die naar hem durven te kijken. Door middel van een ijzeren draad en een afstandsbediening kan dit levende standbeeld indrukwekkende houdingen aannemen. Dit levende standbeeld bukt zich, gaat liggen, komt weer overeind, zet stapjes en kan zelfs vliegen.

Totaallogo300

standbeeld 1 copy

 

 

Downloadbaar fotomateriaal:

Share to Facebook
Share to Google Plus

Reageer

Wordt Martin's recessent en vertel jou ervaring!