Saloon!

In Livingston, een stad in het verre Amerika droeg niemand een pistool, want de sfeer in de stad was altijd goed. In Livingston was ook een SALOON. Het was lekker druk in de SALOON en er werd veel bier gedronken.Kortom, het was altijd gezellig in de SALOON….. totdat er op een dag twee vreemdelingen met pistolen de SALOON binnenkwamen. We weten niet wat er die dag precies gebeurd is in de SALOON maar er werden schoten gehoord. Vanaf die dag is het leven in Livingston nooit meer hetzelfde geweest…

SALOON is een interactieve mimevoorstelling voor jong en oud met veel
humor, slapstick, geluidseffecten en verrassingen.

Share to Facebook
Share to Google Plus

Ervaringen van anderen

  1. Een reactie van Michel Séguin op 3 januari, 2016, [Reageer hierop]

    formidable Martin !!!!

Reageer

Wordt Martin's recessent en vertel jou ervaring!