Het Kerstverhaal van Meneer Kampen

Dit verhaal gaat over een in een heel mooi huis, zijn naam is Jan Kampen. Meneer Kampen is heel rijk. Hij is de rijkste man van het land. Hij heeft al heel veel geld, maar hij wil nog meer geld hebben. Meneer Kampen is alleen…. Hij heeft geen vrouw, geen kinderen, geen vrienden… Meneer Kampen telt zijn geld drie keer per dag.
 Het is vandaag 24 december, kerstavond. Morgen is iedereen vrij want dan is het kerst.. Iedereen gaat dan samen feest vieren en samen delen. In ieder huis staat een prachtig versierde kerstboom en er branden overal lichtjes. Onder de boom liggen mooi verpakte cadeautjes en in de oven staat een heerlijke kalkoen…. Iedereen gaat samen feest vieren en samen delen, behalve Jan Kampen.
Vanavond zullen er drie geesten een bezoek brengen aan meneer Kampen die 1 voor 1 aan meneer Kampen zullen laten zien wat was, wat is en hoe zijn leven zal worden als hij niet verandert.

Deze voorstelling is een bewerking van het verhaal “Christmas Carol” van Charles Dickens.

Vanaf 4 jaar

Share to Facebook
Share to Google Plus

Reageer

Wordt Martin's recessent en vertel jou ervaring!